Hapat e parë – Erste Schritte Albanisch

Të dashur prindër !

 

1) Ju lutem shkarkoni School Fox në App Store ose në Google Play Store

2) Nëse nuk keni ende një llogari, ju lutemi shkruani kodin e ftëses nen “ Unë jam i ri ketu “ në App.

3) Pastaj shkruani të dhënat(datat) dhe adresën tuaj të emailit dhe krijonini një fjalëkalim.

4) Pastaj konfirmoni përseri adresën tuaj të emailit.

5) Pastaj mund të identifikoheni/ regjistroheni me adresën tuaj te emailit dhe fjalëkalimin për të përdorur SchoolFox.

 

Nëse keni më shumë femijë, atëherë regjistrohuni me llogarinë tuaj dhe shkruani kodet shtesë ( më shumë kode) nën „Neu“. Atëherë i keni të gjithë femijet në një llogari.